Ako imaš poteškoća s pristupom našoj internetskoj stranici, onda nazovi +3851 3000803 ili potraži Aplikacija Google Assistant za Flixbus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

FlixTrain uspjeh u Njemačkoj

Nakon uspjeha FlixBusa u Europi, FlixTrain kreće istim stopama u Njemačkoj, te uspješno posluje i u Americi

++ FlixMobility grupa nakon FlixBusa jača FlixTrain, te uspješno posluje na zapadnoj američkoj obali

++ Nakon najave prvog FlixTraina u Njemačkoj u ožujku, potražnja rekordno raste

++ Europa 30% zelenija do kraja godine; 100 milijuna putnika, 300.000 dnevnih veza, 28 zemalja

++ SAD: 8 regionalnih partnera, 180 zelenih linija

Zagreb/Sarajevo, 10. 7. 2018. –  nedavno najavljen početak prometovanja FlixTraina u Njemačkoj krenuo je stopama uspjeha njegovog prethodnika FlixBusa. Od početka prometovanja FlixTraina u Njemačkoj na relaciji Stuttgart, Frankfurt, Hannover, Berlin, frekvencija polazaka je u samo 3 mjeseca udvostručena, a otvara se i nova FlixTrain linija Hamburg – Cologne. Ovime se putnicima nude nove mogućnosti interkonekcija i mogućnosti povoljnih putovanja. Kombinacija autobusa i vlaka, početak je integriranog prijevoza FlixMobility grupe.  

˝Tri mjeseca nakon što smo predstavili FlixTrain, pozitivno smo iznenađeni potpuno rasprodanim kapacitetima. Shodno toj ogromnoj potražnji, udvostručili smo ponudu vožnje željeznicama diljem Njemačke.˝ - izjavio je André Schwämmlein, direktor i suosnivač FlixMobilitya. ˝S obzirom na ovu neočekivanu potražnju od naših putnika, očekujemo da ćemo daleko premašiti prethodno postavljeni cilj od 500.000 putnika do kraja 2018. godine.˝ - dodaje André

Originalan i kreativan poslovni model koji je spojio tradicionalnu industriju s visoko razvijenom tehnologijom osigurao je promjene u svijetu mobilnosti i uzdrmao cijelo autobusno tržište u ovom dijelu Europe te se jednako iskustvo nastoji prenijeti i u Bosnu i Hercegovinu.

Do kraja godine, FlixBus planira proširiti ponudu za 30%, odnosno povećati broj dnevnih veza na 350.000. Trenutno FlixBus povezuje 1700 destinacija u 27 europskih zemalja.

Sarajevo kao ishodišna točka FlixBusa u BiH, jedna je od 17 destinacija povezanih direktno s Njemačkom i Slovenijom dok se uz presjedanje u najvećim čvorištima poput Münchena ili Frankfurta može nastaviti putovanje dalje u Europu.

Ulaskom na američko tržište s prvim linijama, od 31. svibnja FlixBus je povezao američke gradove kao što su Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, San Diego i Phoenix. Cilj je do kraja godine u suradnji s 8 regionalnih partnera u SAD-u razviti zelenu mrežu s 1000 dnevnih veza.

Objava u pdf formatu