Ako imaš poteškoća s pristupom našoj internetskoj stranici, onda nazovi +3851 3000803 ili potraži Aplikacija Google Assistant za Flixbus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Vaša besplatna Zabava u vozilu*

Tokom vožnje FlixBus-om povežite se na našu besplatnu Zabavu u vozilu na vašem osobnom uređaju.

Besplatan WiFi u svim našim autobusima

1.

Povežite se na FlixBus Wi-Fi mrežu.

2.

Posjetite web lokaciju media.flixbus.com i započnite istraživanje!

Nažalost, nisu još svi naši autobusi opremljeni sistemom Zabave u vozilu. Ako ne možete pristupiti našim medijskim sadržajima, vjerovatno Zabava u vozilu nije dostupna na toj vožnji. Ipak, možete pristupiti Internetu putem naše FlixBus Wi-Fi mreže.


Imate problema s povezivanjem na našu Zabavu u vozilu?

  • Povezali ste se na FlixBus Wi-Fi, ali se ništa ne događa ili ste napustili Portal i niste sigurni kako da se na njega vratite:
    Obično se preusmjeravanje na ekran za prijavljivanje vrši automatski nakon povezivanja na FlixBus Wi-Fi mrežu. Ako se to ne dogodi automatski, ili ste napustili Portal, možete mu pristupiti u svakom trenutku posjetom web lokaciji media.flixbus.com.
     
  • Ako ste pristupili web lokaciji media.flixbus.com, ali vas se stalno preusmjerava ovdje:
    Uvjerite se da je vaš uređaj povezan na FlixBus Wi-Fi mrežu, jer se izvjesni uređaji ponekad vraćaju na mobilnu mrežu.

    Nažalost, nisu još svi naši autobusi opremljeni sistemom Zabave u vozilu. Ako ne možete pristupiti našim medijskim sadržajima, vjerovatno Zabava u vozilu nije dostupna na toj vožnji. Ipak, možete pristupiti Internetu putem naše FlixBus Wi-Fi mreže.


Svijet zabave čeka na vas!

Gledajte – uživajte u vožnji uz široki izbor filmova i TV serija iz naše obimne kolekcije.

Slušajte – jednostavno želite uživati u krajoliku i pejzažima iz svog sjedišta? Poslušajte naš izbor zvučnih knjiga koje je obezbijedio Spoken Ink.

Čitajte – zaronite u svijet fantazije ili inspirativnih životnih priča uz naš izbor beletristike i drugih e-knjiga koje je obezbijedio Kobo.

Igrajte – vrijeme će proletjeti uz naš veliki izbor zabavnih igara fantazije, strategije i slagalica.

Your free Entertainment on Board
 

Informacije o putovanju

Zabava je samo jedan dio FlixBus iskustva. Na Portalu ćete pronaći i neke važne informacije o Vašem Flix putovanju. U odjeljku Moje putovanje  možete u svakom trenutku pronaći trenutnu lokaciju vozila. Uskoro ćete moći vidjeti i tačnu trasu i trenutno procijenjeno vrijeme dolaska na odredište – zato ostanite uz nas do sljedećeg ažuriranja Portala!

Želimo vam sjajno putovanje i uživajte u FlixBus Zabavi u vozilu

*Podliježe dostupnosti