§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Usluga u autobusu

Nudimo široku paletu usluga u svim našim autobusima

Naše usluge u FlixBusovim autobusima

U našim autobusima dobit ćeš najbolju uslugu. FlixBusovi autobusi ti nude besplatan Wi-Fi s 4G brzinom*, dodatni prostor za noge, povoljna pića i grickalice, dovoljno utičnica** za tvoje uređaje i još mnogo prostora za prtljag.

Besplatan WiFi u svim našim autobusima

Wi-Fi

Da ti ne bi bilo dosadno, nudimo ti besplatan pristup našoj Wi-Fi mreži u autobusu* koja ti tokom cijelog putovanja omogućuje surfanje internetom, dopisivanje s prijateljima i provjeru e-pošte, i to čak u 4G brzini. U Flixbusovim autobusima internet ti je uvijek dostupan.

Uz dodatan prostor za noge i podesiva sjedišta možeš se lijepo smjestiti i opustiti

Prostor za noge

Flixbus ti osim toga garantuje sjedište s dodatnim prostorom za noge. Naši moderni autobusi opremljeni su udobnim sjedištima s puno prostora. Tako i oni „veliki” među nama imaju dovoljno prostora i mogu udobno putovati. Sva sjedišta imaju prilagodljiv naslon za leđa i udobna su i za duža putovanja.

Direktno od naših ljubaznih vozača možeš kupiti povoljne grickalice i pića

Grickalice i pića

FlixBus ti uvijek nudi vrhunsku uslugu: u autobusu se nude pića i grickalice po povoljnim cijenama. Možeš ih kupiti kod naših ljubaznih vozača.

Utičnice u našim autobusima

Utičnice

Želiš surfati internetom, dopisivati se ili raditi na laptopu, ali ti je baterija prazna? Nema problema! Samo potraži simbol utičnice ili pitaj naše susretljive vozače da ti pokažu neku od brojnih utičnica u našim autobusima.**

WC u svim našim autobusima

WC

Do tvoje stanice ima još malo više? Nema razloga za nervozu! Svi FlixBusovi autobusi imaju WC za slučaj nužde.

Bez problema možeš ponijeti svoj prtljag u autobus

Prtljag

FlixBusovi autobusi imaju dovoljno prostora za tvoj prtljag; jednostavno ga stavi u predviđenu pregradu i lijepo se zavali u svoje sjedište. Naravno da će ti naši susretljivi vozači pomoći da ga podigneš. Informacije o prtljagu možeš pronaći u pravilima za prtljag.

Najčešća pitanja za FlixBus

Odgovori na česta pitanja

Naša stranica s odgovorima na česta pitanja direktno odgovara na brojna pitanja. Ukoliko imaš dodatnih pitanja jednostavno ispuni obrazac za kontakt.

* Wi-Fi je dostupan samo na vlastitim autobuskim linijama firme FlixBus. Iznimka su linije za Prag, Plzeň, St. Gallen, Zürich i zračnu luku Hahn. Radimo na prelasku na 4G mrežu u autobusu tako da će Wi-Fi uskoro biti dostupan na svim linijama. Brzina prijenosa podataka zavisi od pokrivenosti mobilne mreže tvog operatera.
** U većini autobusa iz FlixBusovog voznog parka uz sjedišta se nalaze utičnice. Nadolazećih mjeseci svi drugi autobusi bit će opremljeni utičnicama.
*** Imaj na umu da iznos naknade za pozive s fiksnih mreža i mobilnih telefona zavisi od tarifa dotičnog operatera.