Ako imaš poteškoća s pristupom našoj internetskoj stranici, onda nazovi +3851 3000803 ili potraži Aplikacija Google Assistant za Flixbus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Usluga u autobusu

Nudimo široku paletu usluga u svim našim autobusima

Naše usluge u FlixBusovim autobusima

U našim autobusima dobit ćeš najbolju uslugu. FlixBusovi autobusi ti nude besplatan Wi-Fi s 4G brzinom, dodatni prostor za noge, povoljna pića i grickalice, dovoljno utičnica za tvoje uređaje i još mnogo prostora za prtljag.

Besplatan WiFi u svim našim autobusima

Wi-Fi

Da ti ne bi bilo dosadno, nudimo ti besplatan pristup našoj Wi-Fi mreži u autobusu koja ti tokom cijelog putovanja omogućuje surfanje internetom, dopisivanje s prijateljima i provjeru e-pošte, i to čak u 4G brzini. U Flixbusovim autobusima internet ti je uvijek dostupan.

Uz dodatan prostor za noge i podesiva sjedišta možeš se lijepo smjestiti i opustiti

Prostor za noge

Flixbus ti osim toga garantuje sjedište s dodatnim prostorom za noge. Naši moderni autobusi opremljeni su udobnim sjedištima s puno prostora. Tako i oni „veliki” među nama imaju dovoljno prostora i mogu udobno putovati. Sva sjedišta imaju prilagodljiv naslon za leđa i udobna su i za duža putovanja.

Direktno od naših ljubaznih vozača možeš kupiti povoljne grickalice i pića

Grickalice i pića

Uvijek ćeš biti dobro zbrinut s FlixBusom: jeftine grickalice i pića mogu se kupiti u nekim autobusima. Možeš ih kupiti kod naših ljubaznih vozača.

Utičnice u našim autobusima

Utičnice

Želiš surfati internetom, dopisivati se ili raditi na laptopu, ali ti je baterija prazna? Nema problema! Samo potraži simbol utičnice ili pitaj naše susretljive vozače da ti pokažu neku od brojnih utičnica u našim autobusima.

WC u svim našim autobusima

WC

Do tvoje stanice ima još malo više? Nema razloga za nervozu! Svi FlixBusovi autobusi imaju WC za slučaj nužde.

Bez problema možeš ponijeti svoj prtljag u autobus

Prtljag

FlixBusovi autobusi imaju dovoljno prostora za tvoj prtljag; jednostavno ga stavi u predviđenu pregradu i lijepo se zavali u svoje sjedište. Naravno da će ti naši susretljivi vozači pomoći da ga podigneš. Informacije o prtljagu možeš pronaći u pravilima za prtljag.

Najčešća pitanja za FlixBus

Odgovori na česta pitanja

Naša stranica s odgovorima na česta pitanja direktno odgovara na brojna pitanja. Ukoliko imaš dodatnih pitanja jednostavno ispuni obrazac za kontakt.