Usluga u autobusu

Nudimo široku paletu usluga u svim našim autobusima

Naše usluge u FlixBusovim autobusima

U našim autobusima dobit ćeš najbolju uslugu. FlixBusovi autobusi ti nude besplatan Wi-Fi s 4G brzinom, dodatni prostor za noge, dovoljno utičnica za tvoje uređaje i još mnogo prostora za prtljag.

Wi-Fi

Da ti ne bi bilo dosadno, nudimo ti besplatan pristup našoj Wi-Fi mreži u autobusu koja ti tokom cijelog putovanja omogućuje surfanje internetom, dopisivanje s prijateljima i provjeru e-pošte, i to čak u 4G brzini. U Flixbusovim autobusima internet ti je uvijek dostupan.

Prostor za noge

Flixbus ti osim toga garantuje sjedište s dodatnim prostorom za noge. Naši moderni autobusi opremljeni su udobnim sjedištima s puno prostora. Tako i oni „veliki” među nama imaju dovoljno prostora i mogu udobno putovati. Sva sjedišta imaju prilagodljiv naslon za leđa i udobna su i za duža putovanja.

Utičnice

Želiš surfati internetom, dopisivati se ili raditi na laptopu, ali ti je baterija prazna? Nema problema! Samo potraži simbol utičnice ili pitaj naše susretljive vozače da ti pokažu neku od brojnih utičnica u našim autobusima.

WC

Do tvoje stanice ima još malo više? Nema razloga za nervozu! Svi FlixBusovi autobusi imaju WC za slučaj nužde.

Prtljag

FlixBusovi autobusi imaju dovoljno prostora za tvoj prtljag; jednostavno ga stavi u predviđenu pregradu i lijepo se zavali u svoje sjedište. Naravno da će ti naši susretljivi vozači pomoći da ga podigneš. Informacije o prtljagu možeš pronaći u pravilima za prtljag.

Odgovori na česta pitanja

Naša stranica s odgovorima na česta pitanja direktno odgovara na brojna pitanja. Ukoliko imaš dodatnih pitanja jednostavno ispuni obrazac za kontakt.