Povoljna putovanja autobusom


Zdravlje i sigurnost

Čuvajte svoju i sigurnost drugih osoba dok putujete s nama.
Saznajte više

Velika mreža autobuskih linija

Biraj između 3000 odredišta u 40+ zemalja pa zajedno s FlixBusom otkrij cijelu Evropu.
Pogledaj našu mrežu

Putuj na ekološki prihvatljiv način

Naši efikasni autobusi, dokazano imaju odličan ugljični otisak po prijeđenom kilometru/putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Dovest ćemo te na odredište – udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Aktuelne informacije o liniji

FlixBusovim zelenim autobusima možeš povoljno, udobno i ekološki prihvatljivo proputovati cijelu Evropu. Jednostavno izaberi svoju omiljenu liniju iz naše široke mreže autobuskih linija: svakodnevno ti nudimo 400 000 autobuskih linija iz više od 3000 gradova u 40+ država. Drugim riječima, s nama stvarno možeš otkriti Evropu.

Želiš posjetiti svoju porodicu kod kuće? Planiraš putovanje u planine? Možda ti je potreban mali predah i želiš se odmarati na plaži? Tvoja potraga za autobuskim linijama završava na našoj stranici. Zahvaljujući jednostavnoj i intuitivnoj platformi za kupovinu karata, od tvojeg putovanja autobusom dijeli te samo jedan klik mišem. Samo se odluči za jedno od sjajnih odredišta i FlixBus ispunjava želje: Njemačka, Austrija, Nizozemska i Italija dio su naše mreže autobuskih linija, a tu su još i Danska, Švedska, Mađarska, Češka, Hrvatska i mnoge druge države! Prijavi se na naš newsletter ili postani naš fan na Facebooku kako bi saznao novosti u vezi uvođenja novih autobuskih linija.

Želja nam je da ti ponudimo savršenu uslugu za vrijeme putovanja autobusom. Pogodnosti su jasne: besplatan Wi-Fi, zagarantovano sjedište, besplatna rezervacija i izmjena karte, dva komada prtljaga u cijeni karte (1x ručni prtljag i 1x putni prtljag), utičnice, grickalice i pića – to su samo neke od prednosti u kojima možeš uživati dok putuješ našim autobusima. Na web stranici ti nudimo detaljne informacije i vodimo te kroz postupak kupovine. Ako još uvijek imaš pitanja ili ti nešto nije jasno, jednostavno zaviri u rubriku s čestim pitanjima ili se obrati našoj službi za korisnike.

S FlixBusom se lako štedi: odluka o putovanju autobusom potvrđuje tvoju želju da putuješ ekološki prihvatljivim saobraćajnim sredstvom koje se može pohvaliti uzornim bilansom CO2, zbog čega svakim kilometrom doprinosiš njegovoj uštedi – skroz u skladu s našim sloganom: „Vozi se zeleno!”. Naše nevjerovatno povoljne autobuske karte štede tvoj novčanik, dok naši tačni i udobni autobusi štede tvoje živce. Prošla su vremena kad je uz ili niz stepenice trebalo tegliti teške kofere do sljedećeg željezničkog perona ili kad su štrajkovi željeznice izazivali pometnju. Jednostavno sjedi u naš autobus i kreni na udobno putovanje, na primjer u Zagreb, Minhen, Split ili Beč.