Noćni autobusi

Ne želiš provesti cijeli dan na putovanju? Želiš putovati Evropom brže nego ikada? Želiš mogućnost izbora na stotine različitih linija?

Naši noćni autobusi svake noći putuju u brojne evropske gradove. Kartu možeš kupiti direktno od vozača tako da je ni ne moraš rezervisati unaprijed! Pošto se autobus zaustavlja na još manje stanica nego danju, putovanje traje znatno kraće.

Naše cijene karata su nenadmašne, ali imaj na umu da će biti jeftinije što ih ranije kupiš. Tokom putovanja noćnim autobusima nudimo ti različite usluge. Dodatni prostor za noge i podesiva sjedišta omogućuju ti da se opustiš i spavaš cijelim putem do odredišta. U autobusu možeš kupiti grickalice i pića, a dostupan je i WC pa nisu potrebne kratke pauze, a naš te vozač noću može odvesti od tačke A do tačke B što je brže moguće. U noćnim autobusima ima utičnica i WiFi signala pa se na putu možeš ušuškati i pogledati film.

Želiš li putovati našim noćnim autobusima od Praga do Hamburga ili od Rotterdama do Pariza? Ili možda nekom drugom noćnom autobuskom linijom, na primjer od Den Haaga do Pariza. Zahvaljujući brzom širenju naše mreže noćnih autobuskih linija, uskoro ćeš moći putovati noću u sve veće evropske gradove. Karte lako možeš kupiti putem interneta ili naše aplikacije, na jednom od naših prodajnih mjesta ili direktno od vozača autobusa. Tako se možeš naspavati i nakon dolaska na odredište odmah krenuti u istraživanje!

Naše noćne autobuske linije su zapravo iznenađujuće efikasne: nijedno drugo prijevozno sredstvo nije toliko energetski efikasno, odn. ne ispušta tako malo stakleničkih plinova po osobi kao naši autobusi – ako se porede s avionima, vozovima ili automobilima. Zato s našim ekološki prihvatljivim, brzim i udobnim noćnim autobusima možeš istražiti cijelu Evropu.