Ako imaš poteškoća s pristupom našoj internetskoj stranici, onda nazovi +3851 3000803 ili potraži Aplikacija Google Assistant za Flixbus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Autobuski prijevoznici

Autobuski prijevoznici firme Flixbus – ravnopravno partnerstvo

Autobuski ste prijevoznik iz strasti i tradicije i tražite pouzdanog i ravnopravnog partnera za ulazak na tržište? Uz etabliranu krovnu marku i najproduktivniju autobusku mrežu u Evropi FlixBus nudi potrebna znanja i iskustva, snažnu marketinšku i distribucionu platformu, kao i inovativan sistem prodaje karata. Kontaktirajte nas za informacije o modelu saradnje „Autobuski prijevoznik”.

Vaša osoba za kontakt

Dean Čebohin

Dean Čebohin

Head of Business Development

E-pošta: partner@flixbus.ba

Naši autobuski prijevoznici – mi se pouzdajemo u srednje preduzetništvo

Iza autobuskog prijevoznika FlixBus stoji mreža najuglednijih autobuskih prijevoznika u tom segmentu. S ukupnom flotom većom od 3.000 autobusa i više decenija poslovnog iskustva u linijskom i putničkom prijevozu, naši autobuski prijevoznici udovoljavaju najvišim standardima kvaliteta i sigurnosti. Brojna tradicionalna preduzeća koja posluju širom Evrope pouzdani su partneri u operativnom poslovanju, što omogućava neprekidan i uspješan razvoj evropske mreže autobuskih međugradskih i međunarodnih linija.