Ako imaš poteškoća s pristupom našoj internetskoj stranici, onda nazovi +3851 3000803 ili potraži Aplikacija Google Assistant za Flixbus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Prodajna mjesta

Da biste se registrovali kao agencija, pošaljite nam e-poruku na salespartner@flixbus.com s vašim informacijama za kontakt. Poslaćemo vam sve detalje kako biste primili naše akreditive i započeli prodaju naših karata.

Putničke agencije i agencije – naša prodajna mjesta na licu mjesta

U saradnji s lokalnim prodajnim mjestima, svojim klijentima nudimo najveću moguću fleksibilnost pri rezervaciji karata, kao i lično savjetovanje u njihovoj blizini. Brojne putničke agencije i turističke centrale u cijeloj Evropi nadopunjuju našu ponudu kao stacionarni prodajni kanali. Želite surađivati s vodećim ponuđačem međugradskih autobuskih putovanja? Postanite lokalno FlixBusovo prodajno mjesto. Za dodatne informacije direktno se obratite našoj podršci za agencije.
Sve naše partnerske agencije se nalaze u lokatoru putničkih agencija da bismo svoje korisnike obavijestili o našoj saradnji.

Saradnja u prodaji s firmom FlixBus – transparentne i poštene provizije

Saradnja funkcioniše jednostavno: Zahvaljujući zasebnoj prijavi za agencije, svojim prodajnim partnerima nudimo direktnu vezu s firmom FlixBus. FlixBusovo prodajno mjesto umjesto korisnika obavlja sve potrebne radnje u našoj web trgovini. Ono bira odgovarajuću liniju i korisniku izdaje rezervisanu kartu u obliku papira ili elektronskim putem slanjem na e-poštu. Plaćanje se odvija između kupca i prodajnog mjesta, a obračun proknjiženih prometa i provizija zatim se odvija direktno preko integrisanog back-end sistema. Atraktivan model provizija je idealna osnova za saradnju između prodajnih partnera i nas. FlixBus se povezuje s transparentnošću i poštenjem u vezi karata i provizija. Osim toga, našim prodajnim mjestima nudimo mogućnost pravljenja povoljnih paket aranžmana.
 

Kontakt

E-pošta: salespartner@flixbus.com