Zadovoljstvo korisnika

Zadovoljni korisnici jedan su nam od glavnih prioriteta

Visok stepen zadovoljstva FlixBusovih putnika

U firmi FlixBus nam je vrlo stalo do zadovoljstva naših putnika. To pokazuje i rezultat naše zadnje ankete u kojoj je učestvovalo više od 20.000 putnika. Uz brojne pozitivne reakcije, s vašom pomoći smo saznali više o vašim potrebama, pa smo optimizovali kvalitet i uslugu u našim autobusima.

 

Ocjene putnika su nam vrlo važne

60 miliona putnika već se uvjerilo u visok kvalitet FlixBusovih usluga. Radujemo se mnogobrojnim pozitivnim ocjenama i reakcijama naših putnika. Također bi nas radovalo kada bismo te uskoro mogli pozdraviti u nekom od naših zelenih autobusa.

Zadovoljstvo korisnika

FlixBus zadovoljstvu korisnika pridaje veliku pažnju. To dokazuje i rezultat ankete u kojoj se ocjenjivao kvalitet FlixBusovih usluga. Prema anketi, 97 % putnika je „zadovoljno” do „vrlo zadovoljno” putovanjem autobusom!

Sjajna usluga

Pohvalili su i tačnost naših autobusa, uslužnost vozača, kao i veliki stepen udobnosti putovanja FlixBusovim autobusima. Uz odličnu uslugu, FlixBus na više od 400 000 linija svakog dana nudi besplatan WiFi u svim autobusima u Poljskoj i susjednim zemljama, kao i zagarantovana sjedišta tokom cijelog putovanja. Naši putnici su se uvjerili u taj udoban i povoljan način putovanja, zbog čega je njih 94 % FlixBus preporučilo prijateljima i rodbini.