Ako imaš poteškoća s pristupom našoj internetskoj stranici, onda nazovi +3851 3000803 ili potraži Aplikacija Google Assistant za Flixbus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Partneri u inovacijama

FlixBus – spajamo iskustvo s inovacijama

FlixBus je autobuski prijevoznik koji objedinjava ključne kompetencije i know-how različitih učesnika u autobuskom prijevozu i posluje na području Njemačke. Dugogodišnje iskustvo, kvalitet i tradicija idu ruku pod ruku s inovativnim preduzetništvom.

Jedinstven pristup saradnji FlixBus pretvara u jednu od vodećih firmi na tržištu autobuskog prijevoza i održivo osigurava konkurentnost firme. U vrlo kratkom roku, zajedno s renomiranim partnerima iz privrede, nauke i tehnologije, marku „FlixBus” i autobuse smo etablirali kao novu alternativu mobilnosti u nacionalnom i međunarodnom međugradskom saobraćaju.

FlixBus – mobilna infrastruktura za snažnu autobusku mrežu

Ponuda FlixBus autobuskog prijevoza se uz operativan rad cijele linijske mreže zasniva na inovativnom sistemu za prodaju i rezervaciju karata. Mobilna infrastruktura je koncipirana isključivo za FlixBus i jedinstvena je po svojem obliku i obimu. Usavršavanje i nesmetani rad našeg IT tima obavljaju međunarodni stručnjaci za hardver i softver.